Anmeldelser Bactrime for børn

6. november 2015

Ved hvilken dosis og til hvilket formål er Bactrim-lægemidlet foreskrevet? Instruktioner til brug, pris, anmeldelser om effektiviteten af ​​dette værktøj vil blive præsenteret nedenfor. Du vil også lære om de betingelser, hvorunder nævnte medicin ikke kan bruges, hvad enten det kan gives til børn mv.

Form, pakke og sammensætning af stoffet

Du kan købe denne medicin i forskellige former:

  • Bactrim sirup (suspension). Instruktioner for brug rapporterer, at de aktive stoffer i dette værktøj er trimethoprim og sulfamethoxazol. Også inkluderet i den orale suspension er yderligere komponenter, såsom methylparahydroxybenzoat, dispergerbar cellulose, polysorbat 80, propylparhydroxybenzoat, sorbitol, renset vand, vanille og banan smag. Gennemsigtig sirup sælges i krukker, som placeres i en papkasse med måleske.
  • Tabletter "Bactrim." Anmeldelser af "Bactrim" fastslår, at dets aktive ingredienser også er trimethoprim og sulfamethoxazol. Natriumdocusat, natriumstivelsesglycolat, magnesiumstearat og povidon anvendes som yderligere ingredienser. Oblong hvide tabletter kan købes i blisterpakninger i papemballage.

Farmakologiske egenskaber

Hvordan virker lægemidlet "Bactrim"? Instruktioner for brug af suspensioner og tabletter rapporterer, at det er et kombination bakteriedræbende middel, der udviser en synergistisk effekt.

Virkningsmekanismen af ​​et aktivt stof, såsom trimethoprim, er at blokere 2 enzymer, der tvinges bakterier i folinsyrereplikationsstadiet. I kombination med sulfamethoxazol er den antibakterielle virkning af denne komponent udbredt. listeria, chlamydia, pertussis bacillus, toxoplasma, fækale enterokokker, actinomycetes, brucella, enterobacter, nocardiosispatogener, shigella, legionellose, Intestinal yersiniose, tularæmi, coccidioidomykose).

Farmakokinetik

Absorberes Bactrim? Instruktioner til brug (for børn er suspensionen bedst egnet), at efter at have taget lægemidlet inde, absorberes det ret hurtigt i det øvre GI-område.

I blodet nås maksimal koncentration af lægemidlet på 2-4 timer. Dens antibakterielle aktivitet varer i 7 timer. Kommunikation med plasmaproteiner af sulfamethoxazol er 70% og trimethoprim - 44%.

Biologisk transformation af de vigtigste stoffer (til inaktive metabolitter) sker via acetylering i leveren. Hos mennesker er stoffet fordelt jævnt, med penetration gennem histohematogene barrierer.

I lunger og urin overstiger koncentrationen af ​​trimethoprim plasma. Med hensyn til bronchiale sekretioner, prostatakirtler, samt spyt, galde, vaginale sekretioner, spinale og interstitielle væsker i mellemøret, modermælk, knogler og slimhinde øjne, akkumuleres lægemidlet i mindre grad.

Begge aktive stoffer har samme eliminationshastighed. Deres halveringstid afhænger af alder:

  • børn op til et år - 7 timer;
  • børn 1-10 år gammel - 6 timer;
  • voksne - 11 timer.

Med nedsat nyrefunktion, såvel som i alderdommen, øges halveringstiden for lægemidlet.

Lægemidlet er afledt gennem nyrerne (op til 70% trimetoprim og op til 30% sulfamethoxazol).

Indikationer for brug

Hvad er stoffet "Bactrim"? Instruktioner til brug (til suspension af børn - den bedste mulighed) angiver følgende indikationer:

  • Åndedrætssystem: lungebetændelse i lungerne, bronchiektasis, bronchopneumoni, pneumocystis lungebetændelse, akut eller kronisk bronkitis.
  • ENT-organer: skarlagensfeber, bihulebetændelse, otitismedia, tonsillitis, laryngitis.
  • Genitourinært system: blød chancre, urethritis, prostatitis, pyelitis, veneral lymfogranulom, cystitis, epididymitis, pyelonefritis, gonoré, inguinal granulom.
  • Fordøjelsessystem: cholecystitis, paratyphoid feber, gastroenteritis, tyfus feber, kolera, cholangitis, dysenteri, salmonello carrier.
  • Hud: acne, furunkulose, sårinfektioner, pyoderma.
  • Andre: akut brucellose, akut eller kronisk osteomyelitis, malaria, infektiøse osteoartikulære patologier, toxoplasmose (som en kompleks terapi), sydamerikansk blastomykose.

Kontraindikationer

Hvad er kontraindikationerne af lægemidlet "Bactrim"? Instruktioner til brug (for børn, suspensionen købes kun på anbefaling af en læge) rapporterer følgende forbud:

  • leukopeni;
  • overfølsomhed over for lægemidlets hovedkomponenter
  • agranulocytose;
  • leversvigt;
  • alder op til tre måneder
  • aplastisk anæmi;
  • nyresvigt
  • B12-mangelanæmi;
  • amning periode
  • mangel på glucose-6-phosphat dehydrogenase;
  • svangerskabsperiode
  • pædiatrisk hyperbilirubinæmi.

Forsigtig administration af lægemidlet

Med ekstrem forsigtighed er denne medicin ordineret til:

  • porfyri;
  • thyroid patologi;
  • bronchial astma
  • folinsyre mangel.

Drug "Bactrim" (suspension): brugsvejledning til børn

Anmeldelser af denne medicin vil blive beskrevet nedenfor.

Doseringen af ​​stoffet til børn bør kun vælges af en erfaren specialist. At bruge den krævede suspension med en måleske (5 ml), der er inkluderet i kittet.

Fra en alder af 12 bør dosen af ​​Bactrim være 20 ml to gange om dagen (morgen og aften). Hvis der kræves langvarig behandling, anbefaler lægerne at tage lægemidlet på 10 ml om morgenen og så meget om aftenen. I tilfælde af sygdomme, der forekommer i en alvorlig form, er aften og morgen doser på 30 ml tilladt.

Hvor lang tid bruger Bactrim til børn i akutte infektioner? Brugsanvisningen (en beskrivelse af lægemidlet blev fremlagt ovenfor) fastslår, at for sådanne sygdomme bør varigheden af ​​behandlingen være mindst fem dage, eller indtil alle symptomer forsvinder.

Behandling af børn uden tegn på forbedring i deres tilstand er en grund til at konsultere en børnelæge med henblik på dosisjustering.

Med en sygdom som blød chancre er denne medicin ordineret 20 ml to gange om dagen. Hvis der ikke er tegn på heling efter 7 dage, kan terapien forlænges i endnu en uge. Det skal tages i betragtning, at stoffets ineffektive virkning kan være forbundet med forekomsten af ​​patogenresistens.

Hvordan man behandler ukomplicerede akutte urinvejsinfektioner? Hvad siger instruktionsmanualen om dette? "Bactrim" (sirup), hvis anmeldelser er tvetydige, indgives en gang om dagen i en mængde på 40-60 ml. Tag suspensionen fortrinsvis ved sengetid.

Til forebyggelse af lungebetændelse giver børn fra 12 år 20 ml af lægemidlet pr. Dag.

Dosering af stoffet til små børn

Nyfødte babyer 3-5 måneder viser aften og morgen indtagelse af 2,5 ml sirup. Fra 6 måneder til 5 år foreskrives børn 5 ml af lægemidlet og fra 6 til 12 år - 10 ml. Ved svære infektioner kan den angivne dosis øges med en og en halv gang.

Bivirkninger

Hvilke bivirkninger kan stoffet Bactrim forårsage? Instruktioner til brug (til suspension af børn - selv om det bedste valg, men stadig kun tildeles ved indikation) angiver følgende bivirkninger:

  • leukopeni, neutropeni, agranulocytose, megaloblastisk anæmi, thrombocytopeni;
  • diarré, appetitløshed, kvalme, gastritis, glossitis, mavesmerter, hepatitis, stomatitis, hepatonekrose, cholestase, øget transaminaseaktivitet i leveren, pseudomembran enterocolitis;
  • tremor, apati, hovedpine, depression, svimmelhed, aseptisk meningitis, perifer neuritis;
  • polyuri, interstitial nefritis, hæmaturi, nyrestørrelser, hypercreatininæmi, krystalluri, toksisk nefropati, forøget urinstof;
  • lungeinfiltrater, bronchospasme;
  • kløe, lysfølsomhed, exfoliativ dermatitis, angioødem, udslæt, epidermal toksisk nekrolyse, eksudativ erytem multiforme, feber, skleral hyperæmi, allergisk myocarditis;
  • artralgi, myalgi;
  • hypoglykæmi.

Særlige anbefalinger

Hvis der forekommer hududslæt eller andre bivirkninger af svær art, bør behandlingen med dette lægemiddel stoppes.

Varigheden af ​​Bactrim-terapi bør være minimal, ellers bør antallet af dannede elementer i blodet overvåges.

Med mangel på folinsyre, nyresvigt såvel som i alderdommen på baggrund af indtaget af medicinen i spørgsmålet kan hæmatologiske forandringer forekomme, der er karakteristiske for manglende folinsyre i menneskekroppen.

For at forhindre krystalluri skal patienten tilvejebringe et tilstrækkeligt volumen væske såvel som at overvåge tilstrækkelig diurese.

Anmeldelser af "Bactrime" til børn

Patienter, der tog det pågældende stof i form af en suspension og tabletter, reagerer tvetydigt på det. For nogle mennesker syntes denne medicin meget effektiv og blev en fremragende hjælper i kampen mod forskellige sygdomme, og for andre forårsagede det kun bivirkninger.

Eksperter forklarer sådanne tvetydige anmeldelser af, at "Bactrim" virkelig har mange kontraindikationer, såvel som en stor liste over uønskede reaktioner. I den forbindelse er hans udnævnelse kun tilrådelig, hvis andre behandlingsmetoder ikke hjælper patienten.

Anmeldelser af denne sirup er også varierede. De giver ikke mulighed for at danne en konkret udtalelse om dets sikkerhed og effektivitet.

Ifølge forældrene bør denne medicin kun ordineres af en børnelæge og først efter en grundig lægeundersøgelse. Kun i dette tilfælde vil behandlingen være effektiv og forholdsvis sikker for barnet.

Plusser: En masse vidnesbyrd, effektiv, ikke dyr, produceret i Frankrig, fra 3 måneder kan tages til børn

Ulemper: Der er side og kontraindikationer

For første gang blev "Bactrim" ordineret af en børnelæge til min søn, da han på 4,5 måneder blev syg med bronze. Det var efterår, ret koldt, tilsyneladende løber rundt for specialister, står i køer på klinikken blandt de syge, feberiske børn, og barnet gjorde deres job.

Fordele: Ikke høj pris, effektivitet, vist i forskellige sygdomme

Ulemper: En enorm liste over kontraindikationer og bivirkninger

Første gang jeg stødte på dette stof, da et barn blev syg, var han da 1 år 4 måneder gammel. Det hele begyndte at høje hals og tør hoste. Ingen kulde, ingen feber, fik lige en stemme, og der opstod en hoste med det.

Rusland, Belgorod - Petropavlovsk-Kamch.

Plusser: lav pris, anstændig effekt!

BAKTRIM Suspension til oral indgift blev tildelt et barn på tre år af en børnelæge, da sidstnævnte hørte hendes sønns frygtelige fløjter indeni. Lægen sagde: "Dette antibiotikum bliver nødt til at være fuld, ellers kan du blive syg med bronkitis, hvis den ikke behandles." Selvfølgelig er vi.

Ulemper: ikke lys emballage

Da lægen foreskrev det for os, havde jeg af en eller anden grund mistillid til produktet. Af en eller anden grund var navnet "baktrim" forbundet med navnet på et antibiotikum. skadelig for tarmfloraen. Det er gennemsnitligt, så apoteker er tilgængelige, der sælges uden recept.

Plusser: Effektivt, kvalitet, meninger ske, billigt

Ulemper: bivirkninger

Da min datter var et år gammel, endte vi med et hospital med bronkitis Om. Sygdommen er alvorlig og kræver grundig behandling. Barnlægen foreskrev det antimikrobielle lægemiddel Bactrim. Apoteket har fundet uden problemer, kommercielt tilgængeligt og retfærdigt.

Fordele: Hurtig effekt, pris, smag

Ulemper: Jeg fandt dem ikke

Efteråret kom, min datter gik til børnehaven og nu er vi uvel. Temperaturen steg, snoet og hosten begyndte. I starten sagde lægen lungene var rene, foreskrevne simple hostpiller. Og så tog det en halv uge, men mit barn fortsatte.

Plusser: Hjælper med at slippe af med langvarig hoste.

Ulemper: Mange bivirkninger.

Bactrim blev ordineret til mit barn, da han hostede i lang tid. Og hosten var tør, varede i omkring to uger, og gav mig meget ulejlighed til mit barn. Det er ikke dyrt, om et hundrede og halvtreds rubler, som glæder sig. Aktivt stof

Rusland, Nizhny Novgorod

Anmeldelse anbefalet: 0 Anmeldelsesdato: 2015-02-11

Plusser: Effektiv, velsmagende!

Jeg har to piger, og vi er konstant syg med laryngitis, lægen har ordineret suspensionen "Bactrim", og da de begyndte at tage det, blev mine piger straks efter det bedre. Kun hun reddede os. Derudover kan du tage.

Feedback anbefalet: 0 Anmeldelsesdato: 2015-11-10

Plusser: God kamp mod bakterier

Ulemper: ikke alle har råd til

Vi blev ikke syg igen for længe siden og jeg ringede til lægen, hun fortalte os, at dette var en akut respiratorisk sygdom, men vi smittede tilsyneladende nogen fra børnehave og foreskrev stoffet "Bactrim" til os. Efter at have læst instruktionerne vedhæftet dette.

Ulemper: Løse afføring

Hej alle sammen! Første gang et barn blev syg med almindelig orvi, foreskrev lægen straks os en række medikamenter, herunder antibiotikumet "Bactrim", som regel bør Linex skrives til ham for at forbedre fordøjelsen.

Ainura, jeg er sygeplejerske ved træning, og derfor kan jeg kun sige fra en oplevelse: læger kan lide at spinde penge, bestille forskellige undersøgelser og dyre stoffer, fordi de går med denne procentdel. Alle betalte lægecentre og apoteker og læger interagerer i henhold til kontrakten.

For mig var det vigtigste at finde ud af analysen på mikrolandskabet, hvor vores bjaki blev plantet, en caprogram-supplerende analyse ville give et klarere billede, men det vil ikke redde dig fra problemet. Forstå, tarmene på et barn, der vil kravle på kort tid, og alt, hvad du trækker i munden, vil ikke være steril. Jeg fører mig selv til tider til alle skilsmisser og begynder selv at tøjge barnet (hvis det vedrører mig). Og hvert præparat, for eksempel intestinal antiseptisk, udover patogen flora fjerner og er nyttigt, dvs. kun takket være medicinske præparater vil du klare grøn kakao. dvs. du bliver nødt til at gennemgå en meget lang og kedelig behandling. Jeg plejede at fodre min lille smule med det hele, vi har en frygtelig konsekvens - jeg burpede alt, der blev spist, efter en uges behandling, endnu mindre sendt alt til helvede fordi barnet var sløvt. Utilsigtet udvekslede breve med en ven rådede hun KIPs og så ved en uheld talte til en læge af en anden neonatolog. Hun anbefalede også at prøve noget fra en række KIP'er, så jeg fandt stoffet Kipferon. plus gav lactobacterin, fordi Lactobacilli blev undervurderet, og de er ansvarlige for udviklingen af ​​gavnlig mikroflora. Ja, måske fjernede han ikke alle stofelococcus, proteus og klibciel inden udgangen, men jeg ser klinisk forbedringer: Jeg havde udslæt, jævnligt gå på toilettet med gul kakao (nogle gange kan du se grønne ting, men det er også en variant af normen, fordi i blandinger, eller når vi ikke går på toilettet for en dag, så næste dag vil vi se den velkendte grøn farve), introduceret juice og puree (der er ingen reaktion), dvs. efter min mening har vi et problem væk.

Kun efter min egen erfaring indså jeg, at jeg var nødt til at starte med minimale behandlinger, og det var altid muligt at have tid til at spænde med dyre stoffer.

Men jeg vil gentage det igen, barnet er til dig, derfor er det op til dig at beslutte.

Natasha mange tak for de detaljerede svar. Du hjalp mig meget! Jeg besluttede at nominere KIP for barnet selv. Det vil ikke være skadeligt. Annuller alt andet. I går gik vi til lægen, hun tager ikke interesse fra testene. Hun sagde, hvis du vil overgive din komfort, men barnets mave vil ikke være steril længere. Hvis der ikke er nogen speciel klinik, er det ikke nødvendigt at behandle det. Immunitet skal klare. Men vi vil hjælpe ham med bifidobakterier. Jeg vil nu rejse det på alle måder med KIP. Tak igen. Jeg ønsker dig ikke at være syg.

Jeg er glad for at jeg hjalp dig med at træffe en beslutning. Og du bliver ikke syg, alt vil helt sikkert være godt for din søn.

Tak! Dette er det vigtigste! Jeg troede aldrig, at nogen kan elske så meget!

))))) Det er sikkert. Først efter fødslen af ​​en baby forstår du, at du er klar til at give dit liv for en persons skyld)))))))))

KIPferon er et kombinationspræparat af human interferon og et komplekst tørt immunoglobulinpræparat. Lacto- og bifidobakterier det indeholder ikke. Uden præbiotika vil du ikke besætte den nyttige mikroflora med dem. En eller anden form for nonsens til at behandle dit eget barn i overensstemmelse med anbefalinger fra en sygeplejerske fra internettet. Gå til lægen.

Natalia, dette er ikke en anbefaling! Hver mor bestemmer sig for sig selv, plus hvis du læser omhyggeligt, har forfatteren allerede vendt sig til en læge. Jeg skrev min erfaring, Kipferon og Lactobacillus i vores tilfælde hjulpet med et bang! Jeg giver ikke anbefalinger og beskriver livets oplevelse. disse er forskellige ting! Og det handler ikke om uddannelse, du kan ikke være læge, men det er meget mere rimeligt at gøre...

Tak Natalia for kommentaren. Jeg skrev, at vi vil drikke bifido-lactobakterierne plus KIPferon. Og hilak-forte, men jeg skrev ikke om det. Var tre læger. Alle anbefaler ikke at drikke antibiotika. Et andet yderligere udpeget coprogram. For at gøre billedet mere klart.

normal mikroflora er bedst befolket med levende bifidus og lactobacilli. I dag er der få sådanne stoffer. En af dem er biovestin-lacto (den er billig, indeholder levende kulturer, derfor er processen med normalisering af mikroflora meget hurtigere, sikker). Velegnet til Lyalkam og voksne.

Under alle omstændigheder skal udnævnelsen være fra lægen efter at have undersøgt dit barn. Du må ikke kopiere behandlings veninder. Og igen, hvis problemet kun findes i form af tal på papir, men der er ingen klinik - ingen grund til at behandle testene. Held og lykke!

Mange tak! I dag går jeg til den tredje læge. Lad os se hvad hun siger)

Nå, så hvorfor Biseptol, hvorfor skal du et barn, hvis der er modstand over for alle almindelige antibiotika? De plante hele fordøjelseskanalen. Her kan du vælge eller ikke behandle antibiotika i den nye generation. Alt afhænger af klinikken. Hvis det tolereres - må du ikke behandle testene.

I princippet er det acceptabelt. Det går godt i vægt. Det ser ud til at være normalt. Her ifølge analyser er der ingen bifidobakterier på grund af denne stafylokokker. Ja, og lactobacilli under normale.

Bactrim sirup anmeldelser

Meddelelse Niksi »Lør Jan 16, 2010 09:09

Besked Kuzya »Lør Jan 16, 2010 09:12

Beskeden Niksi »Lør Jan 16, 2010 09:19

Postpost »Lør Jan 16, 2010 10:52

Meddelelse solskin »Lør Jan 16, 2010 11:29

Besked Kuzya »Lør Jan 16, 2010 11:38

Postpost »Lør Jan 16, 2010 18:03

Meddelelse NatKa »Lør Jan 16, 2010 19:11

Meddelelse Len_a »Mandag 21 Jan 2010 16:21

Meddelelse Len_a »Tue Jan 21, 2010 20:53

Meddelelse SergeyL »Fre Jan 22, 2010 09:43

Meddelelsesmåden Inna »Tue 26-01-2010 12:51

Meddelelsesmåden Inna »Tue 26-01-2010 13:13

Min søn er 2,5 måneder gammel. Hosten og snuden begyndte, på den anden dag steg temperaturen til 37,6, temperaturen var 3 dage, lægen foreskrev hurtigt antibiotikaproblemet (for ikke at gøre det værre), jeg gav ikke, i dag er der næsten ingen snut på den 8. dag, jeg vasker lidt slim efter søvn, men der var hoste og det bekymrer mig meget, hoster mere eller mindre (våd hoste), hovedsagelig efter søvn, og nogle gange slim et sted i munden. Og af en eller anden grund i morges sur øjnene og rødheden i øjenlågene. Jeg var allerede pisket med disse abs for at begynde at helbrede og ikke at starte, men jeg vil ikke spille sådan et barn sådan. Jeg giver en varm drink og begyndte at gøre massage dræning. Men stadig tvivl gnave, gør jeg rigtigt.

Tilføjet efter 5 minutter 35 sekunder:

Undskyld, jeg fandt ikke straks ud af, hvordan man skrev her og forsøgte. I huset er det naturligvis varmt ved 23-24 grader, men det er vådt, og jeg forsøger at flyve det, men jeg kan ikke gå nu, nu har vi -22

Bactrim

Min mor fra behandling med sulfadimethoxin under influenza på det tidspunkt "tjente" en alvorlig nyreskade og 6 år senere døde af kronisk nyresvigt. Før det var "behandling" en helt sund person.

Derfor, personligt, betyder ordet "sulfadimethoxin" i mig panik og frygt for at dø. Det er sandt. 01/12/2003 20:11:33, Natasha og Igorek

Der er intet mere at synde. Min mor drikkede slet ikke noget medicin. Og så kom influenza op, at hendes læge foreskrev 2 fane. allerede 4 gange om dagen. Nå så hun ærligt dem. Og så begyndte konvulsioner og akut nyresvigt, hæmodialyse og andre "livsglæder". Jeg var da i 10. klasse. Hun levede 4 måneder alene. Ukendt på hvad.

Siden da har nyrerne arbejdet dårligt. Selv om de første to år var synligheden af ​​gode tests stadig til stede.

Og Herbalife var tilsyneladende det sidste halm. Hun så ham lige før hendes død. : ((((

Brrrrrr. Skræmmende at huske.
Derfor er jeg bange for ordene "sulfadimethoxin" og "Herbalife".

For nylig viste en tegneserie på tv at der var en kasse med Herbalife-logotypen og påskriften "HerbaDeath" i samme skrifttype 13. januar 2003 00:08:55, Natasha og Igorek

Antimikrobielle midler Roche Bactrim suspension - Review

man helbreder - de andre krøller.

Selvom jeg tøvede på, at han helbreder overhovedet! Min søn blev diagnosticeret med akutte åndedrætsinfektioner og et andet venstre sidet otitismedium, men alt var på en eller anden måde ikke særlig mærkbart og uden feber var barnet bare lidt mere rastløs end normalt, og sugoricamy blev ekstraheret fra øret. BAKTRIM blev ordineret (Bactrim bruges til at behandle infektionssygdomme i åndedrætsorganerne, såsom bronkitis, lungebetændelse, lungeabscess, purulent pleurisy, empyema osv. Lægemidlet bruges til infektioner i urinvejene: urethrit, blærebetændelse, pyelitis, pyelonefritis. - intestinale infektioner: dysenteri, paratyphoid feber, tyfusfeber, enterocolitis. Lægemidlet bruges også til kirurgiske infektioner, inficerede sår, septikæmi, meningitis, gonoré og andre smitsomme sygdomme. Olevanov forårsaget af følsomme patogener narkotika.) Hvorfor læser ovenstående jeg tøvede, ved jeg ikke. (Anbefalede doser Bactrim er normalt veltolereret. De mest almindelige bivirkninger er hududslæt og gastrointestinale lidelser.

Overfølsomhedsreaktioner er beskrevet. Som med andre lægemidler kan patienter med overfølsomhed over for lægemidlets komponenter udvikle allergiske reaktioner: feber, angioødem, anafylaktoide reaktioner, serumsygdom, i sjældne tilfælde - infiltrerer i lungerne af en eosinofil eller allergisk alveolit. De kan klinisk manifesteres ved hoste og åndenød. I tilfælde af pludselig udseende eller forøgelse af sådanne symptomer skal patienten undersøges, og spørgsmålet om at stoppe behandling med Bactrim bør overvejes. I sjældne tilfælde forekom periarteritis nodosa og allergisk myocarditis. Tilfælde af svampeinfektioner såsom candidiasis er beskrevet.

I rækkefølge af faldende frekvens kan følgende bivirkninger forekomme:

Hud: Tilbagetrækning af lægemidler. Ligesom andre lægemidler indeholdende sulfonamider kan Bactrim i sjældne tilfælde føre til fotosensibilisering, udvikling af erythema multiforme, Stevens-Johnsons syndrom, toksisk epidermal nekrolyse (Lyells syndrom) og Schönlein-Henoch purpura.
Gastrointestinal: kvalme (med eller uden opkast), stomatitis, diarré, sjældne tilfælde af hepatitis, cholestase, glossitis, isolerede tilfælde af pseudomembran enterocolitis, øget transaminaseaktivitet og bilirubinkoncentration. Tilfælde af akut pancreatitis under behandling med Bactrim er blevet beskrevet, men flere sådanne patienter led af alvorlige sygdomme, herunder aids. Der er rapporter om udviklingen af ​​levernekrose, sjældne tilfælde af hepatitis, cholestase, øget transaminaseaktivitet og bilirubinniveauer såvel som isolerede tilfælde af syndromet "forsvindende galdekanal".
Hæmatologiske ændringer: leukopeni, neutropeni og trombocytopeni (oftest mild eller asymptomatisk og forsvinder efter seponering af lægemidlet); meget sjældent - agranulocytose, megaloblastisk, hæmolytisk eller aplastisk anæmi, methemoglobinæmi, pancytopeni eller purpura.
Urinveje: i sjældne tilfælde - nyresvigt, interstitial nefritis, forhøjet blodurinstofkvælstof, serumkreatinin, krystalluri. Sulfonamider, herunder Bactrim, kan føre til en stigning i diurese, især hos patienter med ødem af hjerteoprindelse.
Nervesystemet: neuropati (herunder perifer neuritis og paræstesi), hallucinationer, uveitis, sjældne tilfælde af aseptisk meningitis eller meningeal symptomer, ataksi, anfald, systemisk og ikke-systemisk svimmelhed.
Åndedrætssystem: Isolerede tilfælde af lungeinfiltrater, såsom dem der forekommer med eosinofile eller allergiske alveolitier. De kan manifestere symptomer som hoste eller åndenød. I tilfælde af pludselig indtræden eller forøgelse af disse symptomer, bør patienten undersøges, og spørgsmålet om at stoppe behandlingen med Bactrim bør overvejes.
Muskuloskeletale system: sjældent - arthralgi og myalgi, isolerede tilfælde af rabdomyolyse er beskrevet.
Metabolisme: store doser TMP anvendt til behandling af pneumocystisk lungebetændelse fører til en progressiv men reversibel stigning i serumkalium hos et betydeligt antal patienter. Hyperkalæmi kan endda forårsage modtagelse af de anbefalede doser af TMP, hvis det er foreskrevet på baggrund af krænkelser af kaliummetabolismen, nyresvigt eller samtidig administration af lægemidler, der fremkalder hyperkalæmi. Serumkalium bør overvåges regelmæssigt hos disse patienter. Tilfælde af hyponatremi er beskrevet. Personer, der ikke lider af diabetes og får TMP-SMZ, er der til tider tilfælde af hypoglykæmi, normalt et par dage efter behandlingens begyndelse. Risikoen for hypoglykæmi er højere hos patienter med nedsat nyrefunktion, leversygdom, underernæring eller modtagelse af store doser af TMP-SMZ.
Bivirkninger hos patienter med aids. Hyppigheden af ​​bivirkninger, især udslæt, feber, leukopeni og øget serumaminotransferaseaktivitet hos AIDS-patienter, er meget højere end hos mennesker, der ikke lider af aids.) Efter at have læst dette, tænkte jeg heller ikke, men i sidste ende efter at have taget dette lægemiddel, var mit barn temperaturen begyndte at stige, løst afføring syntes, og grænsen for alt var ovnen kvinden. OG DETTE ALT HAR GIVET ETID, OG EFTER AFBRYDNINGEN AF DENNE FORBEREDELSE SOM EN AkkUMULATIV REAKTION. Efter at have ringet til en anden betalt læge til huset viste det sig, at hans børn var forbudte at skrive ud overhovedet! Så mødre og dads, før du behandler et barn med hvad lægen har skrevet ud, find ud af mere om denne læge og de lægemidler du er blevet ordineret, er fordel nu internet i næsten ethvert hjem! Sundhed for dig og dine børn!

græder (((suspension baktrim

piger, min søde syge (((

i går aftes steg tempoet til 39, de gav nurofen... Klokken 3 om morgenen stod hun op igen - de gav det igen, hun opkastede det straks (hun kunne ikke lide det)... Jeg gik for at tage nurofen til apoteket på vagt ((

I dag blev en læge kaldt, en bedstemor kom og blev udnævnt:

-havvand + næse dråber

Jeg fejrede straks Tantum Verde, købte en akvarel til halsen i stedet. Men om suspensionen undrede jeg mig. Jeg læste om ham i net - en analog af biseptol blev skrevet, men dette er et antibiotikum. Det viser sig, at denne suspension også er et antibiotikum.

og så vidt jeg ved, hvis de foreskriver antibiotika, så er det sådan, når tempoet varer 2-3 dage. Og hvorfor gav hun os denne suspension med det samme?

Min datter har en løbende næse, temperaturen er fra 37 til 39, øjnene vandrer og nakken er rødlig en smule. Ingen hoste.

Sig mig, er dette antibiotikum Bactrim? Du gav det til børnene.

ps Min datter har en anden temperatur i sit liv - den første gang var fra vaccination. Tidligere har vi udholdt dyserne roligt (((

Anmeldelser til Bactrim

Udgivelsesform: Suspension

Analoger Bactrim

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 257 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 7 rubler. Analog billigere med 250 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 8 rubler. Analog billigere med 249 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 21 rubler. Analog billigere med 236 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 22 rubler. Analog billigere med 235 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 233 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 233 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 232 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 26 rubler. Analog billigere med 231 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 230 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 228 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 30 rubler. Analog billigere med 227 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 226 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 226 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 32 rubler. Analog billigere med 225 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 33 rubler. Analog billigere med 224 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 34 rubler. Analog billigere med 223 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 37 rubler. Analog billigere med 220 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 42 rubler. Analog billigere med 215 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 44 rubler. Analog billigere med 213 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 211 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 51 rubler. Analog billigere med 206 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 53 rubler. Analog billigere med 204 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 202 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 57 rubler. Analog billigere med 200 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 69 rubler. Analog billigere med 188 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 89 rubler. Analog billigere med 168 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 97 rubler. Analog billigere med 160 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 144 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 143 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 116 rubler. Analog billigere med 141 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 120 rubler. Analog billigere med 137 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 127 rubler. Analog billigere med 130 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 129 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 129 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 126 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 132 rubler. Analog billigere med 125 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 138 rubler. Analog billigere med 119 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 142 rubler. Analog billigere med 115 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 143 rubler. Analog billigere med 114 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 146 rubler. Analog billigere med 111 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 147 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 109 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 151 rubler. Analog billigere med 106 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 163 rubler. Analog billigere med 94 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 166 rubler. Analog er billigere med 91 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 166 rubler. Analog er billigere med 91 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 168 rubler. Analog billigere med 89 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 86 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 175 rubler. Analog billigere med 82 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 177 rubler. Analog billigere med 80 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 181 rubler. Analog billigere med 76 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 75 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 74 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 185 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 186 rubler. Analog billigere med 71 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 188 rubler. Analog billigere med 69 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 189 rubler. Analog billigere med 68 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 189 rubler. Analog billigere med 68 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 191 rubler. Analog er billigere med 66 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 196 rubler. Analog billigere med 61 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 60 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 202 rubler. Analog billigere med 55 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 209 rubler. Analog er billigere med 48 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 43 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 43 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 219 rubler. Analog billigere med 38 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 34 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 224 rubler. Analog billigere med 33 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 228 rubler. Analog billigere med 29 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 229 rubler. Analog billigere med 28 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 232 rubler. Analog billigere med 25 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 236 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 237 rubler. Analog billigere med 20 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 238 rubler. Analog billigere med 19 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 240 rubler. Analog billigere med 17 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 247 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 259 rubler. Analog er dyrere for 2 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 264 rubler. Analog er dyrere for 7 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 271 rubler. Analog dyrere med 14 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 273 rubler. Analog dyrere med 16 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 275 rubler. Analog er dyrere for 18 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 276 rubler. Analog dyrere med 19 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 278 rubler. Analog dyrere med 21 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 279 rubler. Analog dyrere med 22 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Prisen er fra 288 rubler. Analog dyrere på 31 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 289 rubler. Analog dyrere på 32 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 289 rubler. Analog dyrere på 32 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 292 rubler. Analog dyrere ved 35 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 294 rubler. Analog dyrere på 37 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 295 rubler. Analog er 38 rubler dyrere

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 296 rubler. Analog dyrere på 39 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 298 rubler. Analog dyrere på 41 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 299 rubler. Analog er dyrere på 42 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 300 rubler. Analog dyrere på 43 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 310 rubler. Analog dyrere med 53 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 310 rubler. Analog dyrere med 53 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere for 57 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere for 57 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 315 rubler. Analog er dyrere for 58 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 319 rubler. Analog dyrere på 62 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 327 rubler. Analog er 70 rubler dyrere

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 328 rubler. Analog dyrere på 71 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 336 rubler. Analog er dyrere for 79 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 339 rubler. Analog mere med 82 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 340 rubler. Analog dyrere på 83 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 345 rubler. Analog er dyrere med 88 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 347 rubler. Analog er dyrere for 90 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 353 rubler. Analog mere med 96 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 359 rubler. Analog dyrere på 102 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 408 rubler. Analog dyrere med 151 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 412 rubler. Analog dyrere med 155 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 416 rubler. Analog dyrere med 159 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 422 rubler. Analog dyrere med 165 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 424 rubler. Analog er dyrere ved 167 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Prisen er fra 439 rubler. Analog er dyrere for 182 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 455 rubler. Analog er dyrere for 198 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 461 rubler. Analog er dyrere for 204 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 489 rubler. Analog mere med 232 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 512 rubler. Analog er dyrere ved 255 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 530 rubler. Analog dyrere med 273 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 531 rubler. Analog dyrere på 274 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 540 rubler. Analog mere med 283 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 656 rubler. Analog er dyrere på 399 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 678 rubler. Analog er dyrere på 421 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 698 rubler. Analog dyrere på 441 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 759 rubler. Analog dyrere på 502 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 1134 rubler. Analog mere med 877 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 1317 rubler. Analog dyrere med 1060 rubler

Instruktioner til brug for Bactrim

Anmelder: Tatyana (positiv anmeldelse)

Fordele: Effektiv medicin, billig, tilgængelighed på apoteker

Ulemper: ikke fundet

For cirka to måneder siden diagnosticerede min børnelæge bronkitis med min datter: der var en meget stærk hoste, lægen hørte hvæsen og bronkitis blev opdaget på røntgenstrålen. Døtre kun 1 år gammel. Jeg, som en mor, var selvfølgelig chokeret og meget oprørt. Vi blev ikke taget til hospitalet, behandlet derhjemme. Barnlægen foreskrev os Bactrim i kombination med andre lægemidler. Jeg havde ikke hørt noget om Bactrim før, og da jeg læste instruktionerne for stoffet blev jeg ubehageligt overrasket over det store antal bivirkninger. Til sidst betroede lægen erfaring og købte. Det er en suspension til oral administration, sød til smagen. Barnet opfattede behandlingen som et spil og drak med glæde. Lægemidlet har en antimikrobiell virkning, og det er ikke et vigtigt antibiotikum. Lægemidlet hjalp os meget: hosten var væk. Også fængslende, det faktum, at Bactrim blev produceret i Frankrig og prisen, sammenlignet med lignende stoffer, vinder (ca. 155 rubler). Vi havde ingen bivirkninger.

Anmeldelse forfatter: Alla (positiv anmeldelse)

Hoste dråber til de små

Fordele: Effektiv, skader ikke barnets krop, behagelig smag

Navnet på dette lægemiddel kan være forbundet med navnet på et enkelt antibiotikum, men vær ikke bange for. De er ikke relaterede. Dette værktøj har ingen skadelig virkning på mavens arbejde, så det sælges stille på apoteker uden recept. Den er velegnet til børn fra tre måneder. Suspensionens smag (og det er hun) er sød, behagelig. Min datter slukkede det roligt og græd ikke engang. Tog Bactrim en teskefuld to gange om dagen. Lægen fortalte os, at det var nødvendigt at tage det inden for en uge, men hosten var allerede gået efter fire dage, og på denne behandling blev jeg begrænset.

Anmeldelse forfatter: Alena (positiv anmeldelse)

Hærdet et barn af bronkitis

Fordele: Effektivitet, behagelig smag.

Ulemper: ikke fundet

I år gik min datter til børnehave, og med begyndelsen af ​​sæsonen af ​​ARVI blev vi syge. Lægen sagde, at anaferon, lysobakt, kamille og rhinofluimucil havde foreskrevet noget alvorligt. Samvittighedsfuldt behandlet hele ugen, men hosten tværtimod steg, efter et andet besøg hos børnelæger, lærte vi, at vi har bronkitis. Listen over stoffer er udvidet, og en af ​​de nyligt tilføjede blev kaldt Bactrim. Det er en hvid suspension med en behagelig sødlig smag, ideel til børn. Du skal tage 1 gang klokken 12, der er en måleske, som efteråret er praktisk på vejen. Virkningen af ​​lægemidlet optrådte i 4-5 dage, barnet ophørte med at hoste om morgenen, hvæsen i lungerne forsvandt.

Anmelder: Inga (positiv anmeldelse)

Afhjælpning for børn med bronkitis

Fordele: Effektivitet i bronkitis, pris, mindste bivirkninger

Ulemper: ikke fundet, men vi må ikke glemme at tage midler for at genoprette floraen

Suspension Baktirim udledte datter i en alder af to år. De vendte tilbage fra børnehaven og datteren begyndte at hoste, og en dag senere begyndte hosten at fløjte og hæs, og så gik det i flere dage - om morgenen rydde datteren i halsen og hostepillerne hjalp ikke. Barnlægen lyttede og sagde, at der var tegn på bronkitis, så han ikke udviklede sig. Hun foreskrev Bactrim, drikker og indåndede. Efter de første dage, hvor han tog Bactrim, sov datteren fredeligt uden hoste og om morgenen. Barnet drak det med glæde - det indeholder aromastoffer og selve antimikrobielle komponent. Hidtil er hosten ikke generende, tilpasningen til haven er gået. Jeg vil tilføjes, at sirup får lov til at blive modtaget fra 6 måneder, og prisen er overkommelig.

Anmeldelser Bactrime for børn

Bakrim er et antiviralt lægemiddel, der anvendes til behandling af forskellige sygdomme. Også lægemidlet er meget effektivt i behandlingen af ​​kroppen, men behandlingen skal overholde alle regler for at tage medicinen. Inden du begynder din egen behandling, bør du konsultere din læge for at bestemme sygdommen og tildele den korrekte behandling.

Dit barn har ondt i halsen

I tilfælde af ondt i halsen ordinerer den behandlende læge sædvanligvis en effektiv behandling for barnet, som omfatter lægemidlet Bakrim. Men nogle forældre er i tvivl med udnævnelsen af ​​en læge, og forældrene i sådanne tilfælde begynder sædvanligvis at undersøge alle de lægemidler, som lægen har ordineret. Listen over disse stoffer indeholder nødvendigvis Bakrim. Hvis du er i tvivl om brugen af ​​dette lægemiddel, anbefaler jeg dig at studere skriftlige anmeldelser.

Hos børn er ondt i halsen meget let og simpelt, og det anbefales ikke at behandle denne sygdom med antibiotika. Og stoffet bacrim er en af ​​de typer af antibiotika.

Der er også særlige begrænsninger for at tage denne medicin til børn.

I tilfælde af for tidlig fødsel er barnets krop og immunitet ikke fuldt ud dannet, og kroppen kan derfor afvise denne medicin.

Hos børn i en alder kan denne medicin påvirke kroppen, der forårsager opkastning, kvalme og svimmelhed. Dette kan få en baby til at græde, da disse symptomer forårsager ubehag. Det anbefales heller ikke at give dette lægemiddel til børn, hvis barnet har lidt sygdomme forbundet med leveren eller nyrerne.

Det er meget farligt at give denne medicin, hvis barnet har et nedsat blodcirkulationssystem i kroppen.

I øjeblikket er denne medicin udelukket fra listen over anbefalede lægemidler til behandling. Når en læge ordinerer dette lægemiddel, skal du bede ham om at erstatte det med et andet lægemiddel, der har samme virkning og mindre skadeligt for barnets krop, eller du kan konsultere en anden læge, der kan ordinere en anden behandling, fordi denne metode er meget farlig og har mange kontraindikationer.

I tilfælde af brugen af ​​denne medicin i behandlingen er det nødvendigt at nøje overveje tilstanden til at tage dette lægemiddel og dets dosering.

Om hvad en ondt i halsen du kan lære af denne video:

Behandling og kontraindikationer af lægemidlet

Bactrim er et antiinflammatorisk kombinationslægemiddel, der indeholder trimethoprim og sulfamethoxazol. Sulfamethoxazol. Når priaparat anvendes, øger komponenterne sulfamethoxazolets virkning og påvirker dermed den aktive type syre, som er ansvarlig for proteinmetabolisme og celleproliferation. Bakrim bruges som bakteriedræbende medicin, der anvendes i forskellige tilfælde.

Dette lægemiddel bruges til behandling af mange sygdomme. Bactrim behandler:

Sygdomme i det genitourinære system, såsom blærebetændelse, prostatitis, urethritis osv. Det samme stof bruges til behandling af åndedrætssystemet. Sådanne sygdomme indbefatter følgende sygdomme: akutte former for bronkitis, typer af lungebetændelse og andre. Sygdomme i øre-, hals- og næsepassager, såsom otitis, skarlagensfeber, tyfus osv.

Det anbefales ikke at tage dette lægemiddel til mennesker, der oplever overfølsomhed, såvel som personer, der lider af nyresygdomme, forskellige former for anæmi. Det er også kontraindiceret at tage lægemidlet under graviditet, personer, der lider af kronisk astma og sygdomme forbundet med skjoldbruskkirtlen.

Bivirkninger af lægemidlet

Når du bruger dette lægemiddel, er der en liste over bivirkninger. Dette lægemiddel kan påvirke hjernens arbejde på følgende måder: Der kan være hovedpine og desorientering, og apati og tegn på mindre depression forekommer hos patienter, der tager dette lægemiddel.

Det samme stof kan påvirke arbejdet i luftvejene og derved forårsage bronchospasme. Når du tager disse lægemidler, skal du følge en kost, fordi lægemidlet har en negativ indvirkning på fordøjelsessystemet. Det kan forårsage opkastning, kvalme, gastritis, ledsager det med mavesmerter.

Den samme effekt på blodkarets arbejde. Ved langvarig brug af dette lægemiddel oplevede patienter symptomer på thrombocytopeni, anæmi, leukopeni osv.

Under arbejdet i urinsystemet kan kapaciteten af ​​nyrernes, markets, hæmaturens og så videre funktioner dannes.

Det samme kan forekomme disarsentation, en følelse af smerte i leddene i kroppen. Lægemidlet forårsager kløe i hele kroppen, udslæt, stigning i kropstemperaturen.

I sjældne tilfælde dannede blodpropper i kroppen og følelsen af ​​smerte i det område, hvor dette lægemiddel blev brugt.

I tilfælde af uregelmæssig brug kan en overdosis af organismen forekomme, hvilket kan medføre meget alvorlige konsekvenser. Med en overdosis forekommer smerter i hovedet, gagreflekser, desorientering og andre. For at reducere symptomerne på forgiftning med dette lægemiddel er det nødvendigt at vaske maven med en opløsning af kaliumpermanganat.

Bactrim sirup anmeldelser

Analog af den berømte biseptol. Aktiv bestanddel: Co-trimoxazol,
Oplysninger om det aktive stof
Titel Co-trimoxazol

Korte instruktioner
forskellige bakterielle infektioner i luftvejene, urinvejen, mave-tarmkanalen og andre organer.
Særlige bemærkninger Den antibakterielle aktivitet af lægemidlet er ringere end antibiotika. Lægemidlet anbefales ikke til børn.
Specifik vejledning Når du bruger det i lang tid, skal du regelmæssigt overvåge blodbilledet, urinalyse. Brug med forsigtighed til ældre patienter og patienter med nedsat lever- eller nyrefunktion. Hvis du holder op med at tage stoffet inden den endelige udryddelse af infektionskilden, kan bakterier blive resistente over for denne gruppe af stoffer.
Indikationer angina,
laryngitis,
bronkitis,
otitis media;
urinvejsinflammation
tyfusfeber, dysenteri, kolera;

Forhøjede røde blodlegemer i urinen: årsager og behandling

Lægehepatitis